Är du redo för högtryck?

1000 miljarder solstrålar ska lysa över vår region. Är du som företagare förberedd för att stå i solskenet och ta del av det enorma ljuset?

Det finns några mörka coronamoln på himlen fortfarande, absolut. Men det gäller att se solstrålarna som skiner igenom. Vi befinner oss i den mest expansiva delen av landet, ja även Europa. Etableringarna inom den gröna industrin som är på gång i vår region kommer förändra allt och redan nu känns de varma, starka vindarna av inom näringslivet.
Ja, vi är fortfarande mitt uppe i en pandemi och hur sommaren blir med restriktioner och rekommendationer är fortfarande lite oklart, men det klarnar på himlen och till hösten kan jag nästan lova att näringslivets strålar är starkare än någonsin. Då gäller det att vara förberedd som företagare. Redo med en strategi och en plan för att erövra marknaden. Svenskarna har generellt sett mer pengar på fickan än innan pandemin, pengar att spendera. I det något längre perspektivet handlar det om att vara rustad för att attrahera rätt kompetens, för det kommer att bli dragkamp om arbetskraften.
Det är dags att fråga dig hur du ska förbereda dig nu, inför sommaren men också i det längre perspektivet. Exakt dessa frågor är i fokus för oss på Norr Media. Vi jobbar som mest med de delar som är både strategiska, affärsutvecklande på lång och kort sikt samt kommunikativa. Hur man når ut. Just den delen är vi experter på.

Vi når 259 000 personer varje vecka genom en kombination av våra egna kanaler, digitalt och analogt. Vi vet både hur du når rätt målgrupp och vilket budskap du bör använda, utifrån de förutsättningar ditt företag har just nu.
Mina kollegor är engagerade affärsutvecklare, strateger, kreatörer, medierådgivare, mediesäljare, projektledare och kommunikatörer. Med deras gemensamma kunskaper i kombination med vår fantastiska räckvidd lovar jag dig oslagbar effekt! Ta chansen – ta plats i solen.

Ann-Sofie Lund
ann-sofie.lund@norrmedia.se
Försäljningschef Norr Media

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen