Ann-Sofie Lund

Försäljningschef

Luleå

0702171109

Lär känna Ann-Sofie Lund

Hej Ann-Sofie, berätta lite mer om dig själv!

Jag är en envis journalist som sadlat om och upptäckt allt fantastiskt som finns inom marknadsföring och kommunikation. Jag har jobbat i huset sedan 2008 och har min drivkraft inom det som på olika sätt driver samhällsutveckling. Att få jobba åt ett företag som enbart finns för ett demokratiskt syfte är det som driver mig framåt och ger mig energi varje dag när jag kliver in i mediehuset.

Vad kan du hjälpa kunderna med?

Jag är bra på att identifiera problem vilket i sig kanske kan vara lite jobbigt men det fina är att jag också lika snabbt hittar lösningarna. Jag är bra på att lyssna och ställa rätt frågor som sedan leder fram till lösningen som ger kundnytta. Jag älskar att lära mig mer om olika branscher och företagens utveckling, inte minst kopplat till digitaliseringen som ju bara accelererar. Det kan handla om affärsutveckling, kommunikation eller ren marknadsföring.

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Då tar jag med mig hela familjen och åker till Gransjö, som ligger några mil norr om Boden. Där är jag uppvuxen och känner mig som lugnast och tryggast. Det är dålig mobiltäckning i Gransjö, så där släpper jag telefonen, som jag annars är beroende av, och bara är med människorna som står mig närmast. För några år sedan försökte jag skaffa en hobby, men efter att ha testat en rad olika saker så fick jag inse att mitt intresse är att vara med andra människor och helt enkelt prata.

Mina kundcase

Luleå Business Awards

Fler case från Norr Media