Åsa Åström

Medierådgivare

Luleå

0705781967

Lär känna Åsa Åström

Hej Åsa, berätta lite mer om dig själv!

Född och uppvuxen i Luleå, gjorde långresor som ung och provade på lite olika yrken. Intresset för människor gjorde att jag utbildade mig inom Beteendevetenskap på LTU med inriktning mot personal och administration. Kommer senast från Samhall där jag arbetat som Områdeschef, ett varierat arbete med både kund, personalansvar och införsäljning. Under mina 10år på Samhall så har jag även varit ansvarig och drivit två projekt i fyrkanten där vi uppnådde de mål som var satta. Innan dess arbetade jag en längre tid som säljare på SAS. Som person är jag engagerad, lyhörd och målmedveten och som gillar att se ett resultat. Trivs bäst när jag får arbeta med andra och tillsammans uppnå ett gemensamt mål.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Jag ser möjligheterna i varje kundrelation och drivs av att arbeta i förbättringsprocesser tillsammans med mina kunder. Jag är bra på att lyssna och ställa relevanta följdfrågor för att identifiera deras behov, lägga upp en plan och därefter arbeta strukturerat för att följa den planen som vi satt upp. Min styrka är att jag är lösningsfokuserad för att uppnå ett syfte och mål som ska ge kundnytta i slutänden.

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Fritiden spenderar jag helst utomhus med olika aktiviteter beroende på säsong med min familj eller vänner. Jag är en liten sportnörd som gillar allt där en boll är inblandad både se på tv, se live och utöva själv. Sommaren kopplar jag av med golf och nu har jag även hittat en ny vintersport padel att fylla fritiden med. Att det även är sporter där man får chans att umgås och träffa andra/nya människor i ett social sammanhang gör det ännu mer givande.