Elin Emborg

Teamledare, kommunikatör, redaktör & ansvarig utgivare för Extra Luleå/Extra Boden

Luleå

0703309469

Lär känna Elin Emborg

Hej Elin, berätta lite mer om dig själv!

En hemvändande norrbottning som alltid försöker se livet från den ljusa sidan – det är jag. Målmedveten, med en förkärlek för planering. Journalist i grunden, som efter många år som reporter, webbredaktör, formgivare och art director på tidningar som Aftonbladet, Vi i Villa, Amelia, Norrköpings Tidningar och Norrbottens-Kuriren, riktat in mig mot kommunikation och marknadsföring.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Kommunikation som berör och ger effekt. Nativeartiklar, copy och texter till hemsidor, tidningar och magasin, manus, foto, kommunikationsstrategier, projektledning, innehåll och strategi för sociala medier... Ja det mesta inom kommunikation! Jag anser att varje människa och varje företag har historier att berätta – och det är något jag brinner för att hjälpa till med.

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

På vintern så kastar jag mig ut i skidspåret eller på isen, som den nyfrälste längdskidåkare jag är. På sommaren åker fingrarna rakt ner i jorden, för att pyssla om plantor eller skörda från mitt lilla men väldigt grönskande växthus. Annars är kombinationen familj, skog och en termos varm choklad något som alltid gör mig glad.

Mina kundcase

Snacka om affärer, i samarbete med Almi Nord

Fler case från Norr Media