Haidie Lundman

Mediesäljare

Piteå

0702297700

Lär känna Haidie Lundman

Hej Haidie, berätta lite mer om dig själv!

Jag har haft förmånen att få arbeta med det jag brinner för, vilket är marknadsföring, i över trettio år. Jag gick Naturvetenskapsprogrammet som start, har sedan läst företagsekonomi och marknadsföring. Jag har genomfört ISL:s samtliga säljkurser, jag kan nämna att när jag gick dessa under åren 1986-1990 så var jag ensam kvinna på kurserna med 30-talet deltagare, idag har vi en annan könsfördelning inom yrket. Har kontinuerligt utbildat mig i takt med den ökande digitaliseringen och har förmånen att kunna erbjuda kunderna flera olika digitala mediekanaler med en mycket bra räckvidd. Jag är dessutom certifierad inom strategisk internetmarknadsföring. Innehar körkort A, B och C.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Jag älskar att identifiera utmaningarna och skapa lösningar för kunderna, och det bästa är att se mina kunder lyckas och växa. Fördelen för kunderna är att med en enda kontakt hos oss, så skräddarsyr vi målinriktade lösningar som ger kunderna en mätbar effekt till marknadens bästa räckvidd. Jag är både stolt och glad över att få arbeta tillsammans med mina kollegor i det kompletta mediehuset Norr Media AB, vilket också rankats som topp tre i Sverige! Förutom printannonser i våra dagstidningar Piteå-Tidningen, Norrbottens-Kuriren, NSD och Norran, har jag förmånen att via vårt mediehus också erbjuda kunderna egna bilagor, natives, kampanj- och rekryteringspaket, banners, display, digital skärmreklam, video- foto- film och webbproduktion, livesändningar, sökordsannonsering, sökordsoptimering, radioreklam, sociala medier, hemsidor, distribution, Early Birds, e-handel, kundklubbar, med mycket mera. Mitt motto är ”The Sky is not the Limit, it´s just the Beginning”…

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Jag gillar att röra på mig, umgås med familj, vänner och ha roligt. Så snart tillfälle ges kör jag gärna min Harley-Davidson Road King Special med massiva 1868 cc och laddar batterierna vid havet på smultronstället Renön, gärna till musik eller eget spelande.