Ingela Torgerstad

Mediesäljare

Luleå

0920262777

Lär känna Ingela Torgerstad

Hej Ingela, berätta lite mer om dig själv!

Jag är en glad, driven och lyhörd person som gillar att prova nya saker. Gillar möten med människor och att lösa uppgifter om än kluriga. Är i grunden grafiskt utbildad och har jobbat med detta i många år. På senaste tiden har jag varit engagerad i ett antal projekt kopplat till mitt jobb på Norr Media. Är väl insatt i rekrytering och JobbPlus bland annat. Nu senast projektet med Luleå Citykortet och vår stora satsning på detta.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Se kundens behov och efter det skräddarsy kampanjen och marknadsföringen på bästa sätt, så kunden når den önskade effekten. Behoven ser olika ut för olika kunder och över en tid kan det variera väldigt mycket. Med mina och mina kollegors breda kompetenser, ser vi till att matcha dessa behov i rätt kanaler, format för största synlighet och effekt. Alltid kunden i fokus!

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Träning i olika former - allt från promenader, yoga till cirkel -och styrketräning. Har inte gröna fingrar, men gillar att ”påta i trädgården” om sommaren. Ett annat intresse är form, färg och inredning. Uppskattar god mat och dryck och står gärna i köket med maken och lagar något kulinariskt på helgerna.

Mina kundcase

Luleå Citykortet

Fler case från Norr Media