Jennifer Johansson

Varumärkesansvarig & Projektledare

Piteå

0730423955

Lär känna Jennifer Johansson

Hej Jennifer, berätta mer om dig själv!

Jag är en glad person som oftast har rätt mycket energi. För tillfället är jag föräldraledig på 80 % och arbetar alltså en dag i veckan. Jag tycker det är roligt att gå till jobbet och har hittat en bra balans för livet just nu - fyra dagar i veckan myser jag på hemma med min supersöta son och en dag i veckan maxar jag arbetstimmarna på kontoret. Passar mig helt perfekt!

Vad gör du en vanlig dag på jobbet?

Detta är det bästa med mitt jobb! Kanske låter som en klyscha, men ingen dag är den andra lik. Ibland planerar jag content till våra kanaler och roddar i allt kring det, exempelvis fotografering, avtalshantering och copy. Nästa dag agerar jag projektledare till 100 % medan jag dagen efter det röjer undan administrativt jobb. Men en sak är säker, det är full rulle varje dag!

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Då myser jag givetvis med min son och sambo. När sonen somnat (ibland sambon också...) slår jag på en serie, plockar fram chokladen och somnar sedan jag också. Men innan jag var småbarnsförälder var jag lite mer aktiv efter jobbet. Jag sprang mycket, hängde med familj och vänner och pysslade även på i huset. Energin finns inte riktigt alltid till detta längre, men den kommer nog!