Linn Berglund Pantzare

Kommunikatör

Luleå

0702173880

Lär känna Linn Berglund Pantzare

Hej Linn, berätta lite mer om dig själv!

Luleåbo som ser lyxen i allt som finns i Norrbotten efter roliga och nyttiga utflykter till Stockholm och Luxemburg. Är nyfiken, kreativ och ödmjukt tacksam för ett finfint nätverk. Gillar att sammanföra människor, idéer och skapar gärna samarbeten, även sådana som det sägs att ”det där går inte”. Har en master i ekonomi/marknadsföring från Luleå tekniska universitet och har gått managemenprogrammet inom NTM (vår tidningskoncern som förutom Norr Media har flera mediehus runt om i Sverige) och har fått chansen att verka inom branscher som reklam, bank/finans och resebranschen, förutom den nuvarande mediebranschen. Alltid med kommunikation, utvecklingsfrågor och ofta försäljning som röd tråd.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Stor erfarenhet inom projektledning och affärsutveckling. Jag skriver artiklar och content på svenska och engelska. Gör intervjuer och skriver artiklar i Norr medias egna titlar Norrbottens Affärer och Extra. Modererar och håller presentationer – på svenska eller engelska. Håller deadlines och upplägg, och litar på att mina kompetenta medmänniskor kommer med idéer som är minst lika bra som mina egna! Har arbetat strategiskt med förändringsprojekt och är van att koordinera olika intressegrupper och samarbeten, även på engelska med människor runt om i världen. Har drivit ett flerårigt employer branding projekt med gott resultat.

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Åh, tror jag ger mig av till Ormberget i Luleå. En eftermiddag när det är tyst i skogen och solen silar ner, det är bara jag och tallarna. Tack vare min lilla sexåring handlar livet en hel del om hans upptäckter, som ibland är väldigt synkade – tänk att det visade sig att vi båda gillar orientering! Men jag gillar ju variation, så att få äta god mat med familj och vänner eller läsa böcker står också högt upp på topplistan.

Mina kundcase

Norrbotten Media Week (NMW)

Fler case från Norr Media