Monika Strand

Medierådgivare

Luleå

0706407522

Lär känna Monika Strand

Hej Monika, berätta lite mer om dig själv!

Jag har jobbat inom företaget i 31 år och är fortfarande inte less. Det som är så roligt är att jobbet ständigt förändras, vilket passar mig som gillar omväxlande uppgifter och att få utvecklas i min roll. Jag är både kreativ och har många idéer vilket gör att jag gärna tar mig an nya projekt för att lära mig mer och lära känna nya människor.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Jag försöker sätta mig in i kundens situation och förstå deras kunder. Jag funderar ofta på vad hade jag gjort om det var jag som ägde företaget jag jobbar med. Jag försöker alltid se helheten och förstå nyttan för kunden. Jag bryr mig väldigt mycket om mina kunder och älskar nära samarbeten.

Jag tror att det här också är anledningen till att jag 2017 fick ta emot Norr Medias pris för Årets Engagemang och blev utsedd till Årets Säljare 2019. Det är två utmärkelser jag är extra stolt över, då jag vet att det beror på att jag skapat kundnytta för mina kunder.

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Då drar jag gärna till min ateljé på Kronan där jag jobbar med lera och formger keramik av alla slag, tillsammans med min partner. Jag älskar att vara ute i stugan och naturen, plocka svamp och bär. Vi är dessutom nyblivna husvagnsägare så framöver kommer vi åka ut på många nya äventyr – pensionärsvarning!?

Personalbild Monika Strand

Mina kundcase

Lokal partner för McDonald's

Helhetspartner till Cervera Storheden

Kommunikationskoncept ICA Kvantum

Fler case från Norr Media