Ove Johansson

Säljchef

Luleå

0706731755

Lär känna Ove Johansson

Hej Ove, berätta lite mer om dig själv!

50-åring som jobbat som stolt säljare i hela mitt liv. I butik, per telefon, som resande säljare, sista åren som säljchef på Norr Media. Född och uppvuxen i Luleå, bor i bostadsrätt på Kronan med fru och papegojan Jacko.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Det mesta inom marknadsföring, men jag brinner lite extra för radioreklam. Det är ett helt fantastisk media som rätt använt har ett genomslag som är enormt. Ett media som förmedlar känsla och har en räckvidd som är grym.

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Långa carvsvängar i hög hastighet är lugnade för själen så det prioriterar jag under vinterhalvåret. Laga god mat med passande dryck ligger också högt på listan över fritidsintressen tillsammans med golf, padel och träning. Men framförallt hänger jag gärna men min stora underbara familj, då gärna i sommartorpet i Mörön som vi nyligen köpt. Torpet är byggt 1907 med ladugård och lite mark så tydligen gillar jag nu även renovering 🙂 Följer även stadens stoltheter i basket och hockey från läktaren, längtar otroligt mycket till man får uppleva sporten live igen.