Sabina Nilsson

Teamledare, kommunikatör, redaktör & ansvarig utgivare för Norrbottens Affärer

Luleå

730325915

Lär känna Sabina Nilsson

Hej Sabina, berätta lite mer om dig själv!

Jag brinner för allt vad kommunikation heter, är journalist i grunden och har hunnit jobba med både ett och annat under mina år här på Norr Media. Efter mina studier på Mittuniversitetet i Sundsvall fick jag jobb som lokalredaktör på Norrbottens-Kuriren i Haparanda och Kalix. Sedan dess har jag varit allmänreporter, webbredaktör, redigerare, programledare och nyhetschef på tv-kanalen 24Norrbotten – bland annat. Nu är jag en del av Norr Medias säljavdelning där jag arbetar med kommunikation, marknadsföring och affärsutveckling, och eftersom jag är en person som drivs av utveckling och vill framåt så har jag aldrig en tråkig stund på jobbet!

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Jag kan hjälpa mina kunder med sådant som rör deras kommunikation och marknadsföring, bland annat: - Kommunikationsstrategier - Copy - Nativeproduktion - Foto, rörligt och ljudproduktion - Sociala medier-utbildning - Projektledning

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Då åker jag hem till Kalix där jag bor tillsammans med min sambo, vår dotter, vår katt och våra två hästar. Min fritid spenderar jag i vår skärgårdsstuga som ligger i yttre skärgården, utan el och uppkoppling. Eller så jobbar jag med något renoveringsprojekt hemma i huset - på tur står bagarstugan där det ska bakas napolitanska pizzor, mums!

Mina kundcase

Wsolvit - utbildning i sociala medier

Fler case från Norr Media