Sofia Forsberg

Försäljningschef

Luleå/Boden

0702542433

Lär känna Sofia Forsberg

Hej Sofia, berätta lite mer om dig själv!

Jag har jobbat på Norr Media sen 2014. Innan jag började jobba med marknadsföring har jag bland annat jobbat i butik, startat en CrossFit-box, drivit mitt eget mammaträningskoncept, jobbat som pedagog och varit mycket engagerad ideellt i olika ridsportföreningar. Som person är jag väldigt driven och engagerad i allt jag tar mig an. Jag vill ha struktur, ordning och reda – och raka puckar! Jag trivs i högt tempo och tycker om när jag får använda min kreativitet. Jag älskar det omväxlande arbetet som det innebär att vara medierådgivare, ingen dag är den andra lik. Jag får energi av att arbeta med människor och ser min pedagogiska bakgrund som en stor fördel.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Jag kan hjälpa till med allt från analys till effektiva och kreativa lösningar. Allt handlar om att se till helheten, med allt från varumärkesfrågor, strategiskt arbete, till kanalval, och enskilda produkter. Jag kan hjälpa mina kunder med frågor som: Var finns min målgrupp och vilka ingår där? Hur kommunicerar vi och är vårt innehåll relevant? Vad har vi för affärsmål? Hur ska vi nå dessa? Vilka budskap ska vi förmedla? Vi tar fram långsiktiga och kortsiktiga strategier, gör en långsiktig plan för marknadsföringen, utifrån den budget man planerar att lägga.

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Då hittar jag på aktiviteter med barnen och familjen, vi tycker om att vara ute. Nyligen har vi köpt husvagn och tänkte testa på campinglivet. Men CrossFit, träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat. Och lördagsgodis.

Mina kundcase

Kunden Angeläget fotas av Norr Media

Angeläget

Fler case från Norr Media