Stina Engman

Kommersiell redaktör

Lär känna Stina Engman

Hej Stina, berätta lite mer om dig själv!

Jag har jobbat med marknadsföring och kommunikation sedan min examen 2009. Har älskat att skriva sedan första dagbokssidan som liten och tröttnar aldrig. Nu är dock texterna av lite annan karaktär. Jag får energi av att arbeta kreativt, med idéer, ord och bild. En lagspelare som ständigt är på jakt efter ny inspiration. Blir varm i hjärtat av romantiska komedier, smågodis och snällhet.

Vad kan du hjälpa dina kunder med?

Jag och mina kollegor på Content Studio hjälper er att producera relevant innehåll som berör. Det kan vara genom nativeartiklar, texter i era egna kanaler, vass copy osv. Genom att lyssna och förstå er verksamhet och era mål jobbar vi med kreativa idéer och formulerar budskap som hjälper er att nå ut med er kommunikation på bästa sätt. Ni är så välkomna att höra av er!

Vad gör du helst när arbetsdagen är slut?

Då kramar jag om mina barn och vi surrar om livet. Jag tränar gärna och ser lika gärna en serie i soffan. Balans liksom. Frisk luft gör mig gott, likväl som goda samtal. På vintern trivs jag i slalombacken med familjen. På sommaren trivs jag överlag. Att hålla mig varm är något av ett ständigt pågående projekt för mig som den frusna själ jag är.