Mer än tidningen i postlådan

Från och med den 1 mars levererar bolaget ännu fler brev och paket - direkt till kunden. ”Du som kund slipper gå till ett ombud”, säger Elin Sundqvist, projektledare.

Nu växlar Svensk Hemleverans upp.

Att tänka ut hållbara lösningar och effektiva upplägg blir allt viktigare för både företag och privatpersoner. För invånarna i Skellefteå, Malå, Norsjö Arvidsjaur och Arjeplog händer det något nytt den 1 mars som både kommer att märkas – och ändå inte. Elin Sundqvist, projektledare för Svensk Hemleverans berättar:  

– Vi på Svensk Hemleverans delar ut morgontidningarna, brev och paket i Norrbotten, och nu från och med måndag den 1 mars kommer vi att göra detsamma till hushållen i Skellefteå, Norsjö, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog.     

 Så till alla er som bor i Skellefteå, Norsjö, Malå, Arvidsjaur eller Arjeplog – bli inte förvånade om det dimper ner mer än en morgontidning i din postlåda från och med nästa vecka. Detta gäller alla som valt Early Bird som leveransalternativ.  

– Det blir en stor fördel för alla konsumenter, och det är extra intressant i dag med tanke på pandemin som påverkar oss. Du slipper alltså gå till ett ombud för att hämta ut ditt paket, säger Elin Sundqvist. 

Vilka ytterligare förbättringar kommer lokalbefolkningen uppleva?    

– Arjeplogsborna kommer att märka en till skillnad – tidningen kommer framöver även på lördagar, vilket inte har varit möjligt under en tid. Vi ska på sikt utveckla distributionen på samma sätt som i Norrbotten med brev, paket och andra externa distributionsuppdrag till ännu fler orter, som ska ske i samklang med de behov som finns hos lokalbefolkningen.  

På vilket sätt skulle detta vara positivt för miljö och hållbarhet?    

– Vi jobbar mycket med hållbarhet och alltid mot miljömål, där vi satsar på att sänka våra koldioxidutsläpp. Det gör vi delvis genom våra elbilar, och hälften av alla våra fordon som vi kör i Skellefteå kommun kommer att vara rena elbilar. Hela tänket i vår distribution är att vi kör ändå denna sträcka, människor vill ha sin morgontidning. Då är det bra om vi tar med det vi kan när vi ändå är ute på vår runda, förklarar Elin Sundqvist.  

Early bird  

En pakettjänst för företag som flera olika distributionsföretag anslutit sig över hela Sverige. Det vill säga företag som vill skicka paket till privatpersoner över nästan hela Sverige och då är det tjänsten Early bird som håller ihop det hela. Du som konsument kan ofta välja bland leveransalternativ och där kan Early bird vara en möjlighet. 

Namnet Early bird symboliserar den tidiga timmen för leverans – tidningar, brev och delas ut under de första morgontimmarna, när natten går mot dag.  En fördel för alla konsumenter som är extra intressant idag med pandemin som påverkar oss är att du slipper gå till ett ombud för att hämta ut paket.  

Är du som företagare nyfiken på tjänsten? Svensk Hemleverans är med och utvecklar Early bird-tjänsten kontinuerligt. Allt för att det ska bli så bra som möjligt både för den som köper något och vill få det levererat men också för lokala företag som vill skicka sina paket på ett miljömässigt smart vis.  

 

 

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen