Norr Media lanserar ny kommersiell satsning

Norr Media kraftsamlar för att öka kundernas affärer. Ny kompetens och ny organisation ska leverera helhetslösningar för partners i Norrbotten och norra Västerbotten. ”Vi utlovar oslagbar effekt och maximalt genomslag i marknadsföringen, och kan numera dessutom hjälpa kunden hela vägen mot växande affärer”, säger Mats Ehnbom, vd Norr Media.  

 

Norr Medias egna kanaler NSD, Norrbottens-Kuriren, Norran och Piteå-Tidningen är regionens starkaste lokala räckviddskanaler och garanterar kunderna effekt. Dessutom i en omgivning av trovärdig och uppskattad lokal journalistik, både i print och digitalt.

Till det har nu medieföretaget förstärkt försäljningsavdelningen med ny kompetens och nya tjänster. En satsning som gör att Norr Media nu har förmåga och kompetens att vara kundernas enda kommersiella partner, oavsett kommunikations- och marknadsföringsbehov.

–Inom vår avdelning har vi en bredd med allt från medierådgivare, affärsutvecklare, kommunikatörer, grafiska formgivare och strateger. Tillsammans med vår fullservicebyrå Fluid, som sitter på spetskompetens inom all typ av kommunikation, kan vi vara kundernas helhetspartner och lösa alla deras kommunikationsbehov, säger Ann-Sofie Lund, försäljningschef inom Norr Media.

Med Norr Media som partner får kunden oslagbar effekt, menar hon.

– Vi kan allt om marknadsföring och är kundens helhetspartner på den lokala marknaden. Med hjälp av oss blir det komplicerade medievalet enkelt. Tillsammans hittar vi rätt lösning som gör att kunden kan nå de resultat de önskar, tillägger Ann-Sofie Lund.

Mats Ehnbom berättar att satsningen inte stannar där, utan planen är att växa ytterligare.
– Vi kommer att satsa extra på kompetensförsörjning inte minst med anledning av den tillväxt vi ser i näringslivet inom regionen nu och de närmaste åren. Därför går vi inom kort ut för att rekrytera ny kompetens. Vi ser ett stort behov i de flesta branscherna när det kommer till rekrytering och det vill vi vara rustade för att kunna hjälpa kunderna med, säger han.

Kontakta oss!

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen