Norr Media topp tre i Sverige – stort tack till alla våra kunder

Norr Media slutade i veckan topp tre i Sveriges finaste mediepris, Helhetspriset i Tidningsutgivarnas tävling Årets Dagstidning. Svenska Dagbladet stod till slut som segrare i den prestigefyllda tävlingen, med Dagens Nyheter och Norr Media som goda tvåor. Det är tredje gången på fyra år som Norr media (tidigare Norrbottens media) nomineras till Helhetspriset, med en seger 2019 som höjdpunkt. Helhetspriset tar sikte på hela bolagets prestation och verksamhet, från försäljning, till redaktionell verksamhet, distribution och tryckeri.

”Det känns fantastiskt roligt och hedrande för oss på Norr Media att vi ännu en gång lyfts fram som ett av Sveriges tre bästa mediehus. Jag vill särskilt tacka våra kunder och prenumeranter för er viktiga del i den här nomineringen. Det är tillsammans med er vi är bland de allra bästa i Sverige. Jag och mina medarbetare är så tacksamma för det, och det är i relationen med er vi utvecklas så snabbt. Tillsammans med er gör vi vår region bättre”, säger Mats Ehnbom, VD på Norr Media.

Ehnbom ser nomineringen som en seger i sig och konstaterar att konkurrensen var den hårdast möjliga.

”Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter är två av Europas bästa morgontidningar. Att en jury med branschens mest framstående anser att vårt bolag är bland de bästa i Sverige gör oss stolta, och stärker oss framåt att göra ännu mer samhällsnytta i journalistiken och skapa ännu mer tillväxt i regionen i relationen med våra kommersiella kunder”, säger Mats Ehnbom.

Norr Medias VD Mats Ehnbom

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen