Vår e-handel kopplar ihop människor och företag – gynnar lokal handel

Vår relation till både läsare och lokala företag är grunden till vår satsning på e-handel. Med hjälp av vår oslagbara lokala räckvidd skapar vi mervärde för våra läsare med utvalda produkter och erbjudanden, samtidigt som vi stärker våra sajters roll som en mötesplats för privatpersoner och företag. Dessutom ger vi den lokala handeln möjlighet till digital närvaro och ökad lönsamhet.

Kärnan i vårt uppdrag är lokala nyheter som skapar lokal samhällsnytta, men ett välmående samhälle har även kommersiella värden. Där är nyhetsmedia en viktig kanal för lokala företag att synas genom annonsering i olika former. Genom att addera e-handel till våra sajter kan vi nu erbjuda möjligheten att genomföra köp direkt vilket gör effekten av marknadsföringen ännu starkare. Den oslagbara lokala digitala räckvidden och den trovärdiga miljön av lokala nyheter som vi genererar skapar också den optimala miljön för lokala företag som vill sälja sina varor. Att vi dessutom knyter ihop säcken med vår egen morgontidiga distribution skapar synergier som är bra ur ett klimatperspektiv, att vi gör mer nytta i varje leverans när vi kör ut paket samtidigt som vi delar ut tidningen.

 

Vi vill bidra till ett bättre samhälle imorgon där demokrati och ett starkt näringsliv är viktiga faktorer. Därför vill vi att vår e-handel ska stötta och leda till ökad lönsamhet för den lokala handeln. Hör av dig om du som företagare tycker det verkar intressant så berättar vi mer. Vi erbjuder dig en möjlighet att nå fler och nya kunder i en tid där digitala köp ökar kraftigt. 

Läs mer om e-handel

Kontakta mig om du är du intresserad av vår e-handelslösning och vill synas i våra shopar!

Jesper Peruzzaro
Projektledare E-handel & Kundklubb MERA
Jesper.peruzzaro@norrmedia.se
0920-26 27 37, 070 -313 60 22

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen