Vi är extremt stolta över våra kunder

Inspireras gärna av hur vi hjälpt andra och tveka inte att höra av dig så skapar vi effektiv marknadsföring tillsammans.

Kontakta oss
Magasinet Gotland Just Nu

Reklambilaga
Gotland Just Nu

Med ”Gotland Just nu – Välkommen hit” nådde våra annonsörer längre än någonsin – så många som 175 000 hushåll över hela Sverige fick bilagan till sitt morgonkaffe.

LÄS MER…

Affärsutveckling
Lövångergården

Så lyfte Lövångergården sin digitala kommunikation med hjälp av Norr Media. Målet var att skapa en enklare hemsida både för kunden och för kundens kund, det vill säga besökarna. Vi jobbade med att tydligare positionera varumärket genom en ny grafisk profil.

LÄS MER…

Affärsutveckling
Kinnbäcks Skärgårdsturism

Sommaren 2020 hade ordet ”hemester” blivit ett begrepp. Lås oss presentera vår kund Kinnbäcks skärgårdsturism. Ett företag som vill fortsätta växa, där vi fick förtroendet att lotsa kunden genom affärsutveckling och en breddad marknadsföring.

LÄS MER…

Livesändning
Älvsbyhus

När Älvsbyhus skulle ordna 2021 års första interna start up, ville de göra det så likt en riktig konferens som möjligt – trots att de i nuläget inte kan samlas. Lösningen blev en digital livesänd konferens från Norr Medias studio i Luleå.

LÄS MER…

Kampanj
Luleå Lokaltrafik

Allt började med en kul idé. En pitch, några träffar och massor av marknadsföring senare bjöds Luleåborna till Södra hamnplan för att delta på ett spektakulärt bussdop med Luleå lokaltrafik och huvudpersonerna Zacke och Johanna Fällman på scenen.

LÄS MER…

Marknadsstrategi
ICA Kvantum Piteå

”Vi har massvis med idéer, vi gör mycket men vi är dåliga på att planera och berätta om vad vi gör. Detta hjälper Norr Media oss med på ett strukturerat och effektivt sätt. Det gör att vi kan fokusera på det vi är bra på. Tack vare samarbetet hade vi nog aldrig vunnit pris som den butik som arbetar bäst med sitt lokala varumärke och samhällsengagemang”.

LÄS MER…

Sociala medier – Placeholder

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

LÄS MER…

Ett urval av de företag vi arbetar med

Ditt resultat är vårt fokus.

Vårt främsta mål är att skapa genomslag och effekt för våra kunder. Vi kan med stort självförtroende säga att vi, genom att vara kundernas helhetsleverantör, skapar effekt som ingen annan på marknaden kan. 

Att navigera i dagens medielandskap är inte helt enkelt och medievanorna ändras snabbt. Vår uppgift är att hänga med, därför har vi under de senaste åren jobbat hårt med att ställa om verksamheten för att passa kundernas behov och de ständigt förändrade medievanorna.

Vi har en oslagbar räckvidd genom våra kanaler, och så har det varit länge. Det som hänt är att vi adderat strategi, affärsutveckling, innehållsproduktion och annan spetskompetens inom marknadsföring och kommunikation. Utifrån varje kunds unika situation och behov kan vi och våra medarbetare ta fram rätt upplägg för att skapa den effekt som kunden vill uppnå.

Det är dessutom så att våra kanaler varje vecka når nästan alla vuxna i vår region, och därigenom skapar samhällsnytta varje dag. Vi vet att det är optimalt att synas i seriös och lokal redaktionell miljö för att få resultat på marknadsföringen. Vi som företag vill medverka till ett bättre samhälle och hjälpa det lokala näringslivet att utvecklas.

När du samarbetar med oss på Norr Media bidrar du till lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon. Det motiverar oss extra mycket i vår vardag.

Marie Burvall
Sabina Nilsson
Sofia Forsberg

Försäljningschefer Norr Media