Vi söker projektledare!

Vi på Norr Media är på jakt efter vår nästa kollega. Den här gången söker vi en projektledare som ska driva vårt arbete med att hjälpa våra kunder med marknadsföring och arbetsgivarvarumärket.

Den vi söker kommer att vara huvudansvarig för vår bearbetning av arbetsgivare som har ett akut eller framtida behov av att rekrytera och anställa personal. Till din hjälp har du Norr Medias affärsutvecklare, medierådgivare, kommunikatörer och producenter.Den vi söker kommer att vara huvudansvarig för vår bearbetning av arbetsgivare som har ett akut eller framtida behov av att rekrytera och anställa personal.Till din hjälp har du Norr Medias affärsutvecklare, medierådgivare, kommunikatörer och producenter. I rekryteringen kommer vi att prioritera personlig lämplighet. Det är meriterande med erfarenhet från kvalificerad försäljning/rådgivning samt rekrytering, men inget absolut krav. Det viktigaste vi söker är rätt driv, rätt inställning och att du delar vår ambition att säkerställa kundens resultat.

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Skellefteå, Piteå eller Luleå

Låter tjänsten intressant? Hör av dig till mig på: ann-sofie.lund@norrmedia.se så berättar jag mer!

Ann-Sofie Lund
Försäljningschef Norr Media

 

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen