Vi välkomnar Nyhléns Hugosons som ny hyresgäst

Nyhléns Hugosons kontorspersonal flyttar in i Mediehuset på Robertsviksgatan. Flytten sker i september och är en del av matproducentens fortsatta tillväxtresa. - Vi har vuxit som företag och livsmedelskoncern under många år, och genom att flytta in i Norr Medias kontorslokaler i centrala Luleå skapar vi bättre förutsättningar för våra duktiga medarbetare att vara fortsatt kreativa och ha roligt tillsammans, säger Magnus Nilsson, VD Nyhléns Hugosons

Nyhléns Hugosons är regionens ledande matproducent med egen tillverkning av lokalproducerade kött- och charkprodukter samt kyld färdigmat. Bolaget har haft kraftig tillväxt under lång tid, och tjänstemännen, som i dag huserar i fabrikslokalen på Depåvägen i Luleå, är trångbodda och har under en tid sökt nya lokaler.

Mats Ehnbom, VD Norr Media:

– Vi är oerhört glada över att kunna välkomna just Nyhléns Hugosons till oss. Det är ett lokalt och långsiktigt bolag, som finns här för att utveckla regionen och skapa tillväxt och arbetstillfällen med hjälp av lokalproducerad mat. Vi ser på Nyhléns Hugosons som mycket mer än en hyresgäst – snarare en partner i att jobba tillsammans med för att utveckla regionen.

I samband med renovering och ombyggnation av Mediehuset kommer 25 nya parkeringsplatser att byggas i anslutning till Mediehuset. Som ett led i Norr Medias hållbarhetsarbete utrustas samtliga nya parkeringsplatser med snabbladdning för el- och hybridbilar.

– Vi köper i princip uteslutande elbilar eller hybrider när vi byter ut vår fordonspark, dessutom ser vi ökad efterfrågan från vår personal och hyresgäster. När vi nu investerar i nya parkeringsplatser känns det därför både rätt och rimligt att bygga hållbart för framtiden, säger Mats Ehnbom, VD Norr Media.

Mediehusets fasad kommer också att bytas ut, och ett nytt lunchrum med intilliggande gym kommer att byggas på plan 2.

– Vi har renoverat och moderniserat Mediehuset i flera omgångar de senaste åren, och i och med de här nya åtgärderna får vi nu ett toppmodernt och fräscht hus som är attraktivt och bra för både vår egen personal och våra hyresgäster, säger Mats Ehnbom.

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen