We are Fluid

Från och med idag kan vi erbjuda ännu bredare och spetsigare kommunikation. Vi fortsätter att vara proffs på grafik, men tillsammans med Fluid adderar vi mängder av nya tjänster som vi kan hjälpa dig med.

Fluid är en reklambyrå som verkar inom NTM AB och består av 82 personer fördelat på nio olika orter. Vi hjälper dig med marknadsstrategier och kampanjidéer, annonsproduktion, nativeartiklar, bilagor, tidningsproduktion och all typ av grafisk produktion. När vi inte livesänder ett event eller spelar in en podd jobbar vi med webbdesign, foto, copywriting, reklamfilmsproduktion, 360-video och radioreklam. För att maxa er tydlighet i mer eller mindre komplexa sammanhang animerar och illustrerar vi gärna. Helt enkelt en reklambyrå med hög kompetens och fullservice.

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen